La 37a Fira Comercial i Industrial del Baix Llobregat omplirà els principals carrers del centre del municipi de parades i estands amb productes de tota mena. En aquesta edició hi seran presents més de 150 expositors. El recinte firal s’amplia lleugerament respecte l’any passat i ocuparà també el carrer de Joan Batllori, per enllaçar el passeig Nadal amb Laureà Miró i enfortir encara més el vincle de la Fira Comercial amb l’Exposició Nacional de Roses

A la plaça de la Vila, hi haurà diversos representants del sector comerç i la indústria local, els quals donaran a conèixer com han integrat la rosa en els seus productes i serveis. Així per exemple, Frutier, mostrarà i vendrà els seus dolços elaborats a partir de fruites naturals. També el centre de recuperació i fisioteràpia Kinement exposarà els seus olis elaborats amb essència de roses. Marta Majó Flors exhibirà muntatges florals amb roses i Naturalment dolç oferirà la possibilitat de tastar els seus cupcakes de roses. A la plaça també hi haurà un estand d’Opportunitas que exposarà peces de roba i complements de segona mà amb les roses com a protagonista, així com Majó Joiers, que farà gal·la de la seva joia ‘Rosa’. A més, la ciutadania també podrà descobrir un estand de La Cuina de les roses, on es faran demostracions d’algunes de les receptes presentades al certamen del mateix nom d’enguany.

Concurs d’aparadors

A la plaça de la Vila també hi haurà l’estand del Consorci de Comerç DeBotigues, on els animadors de la Casa d’Oficis de Treball als Barris convidaran la gent a superar petites proves per guanyar de premi una bossa dissenyada especialment amb motiu de les Festes de Primavera.

D’altra banda, el Consorci de Comerç i el Cercle de Belles Arts engeguen enguany el concurs d’aparadors“Art a les botigues”, on comerciants i artistes treballen plegats per sorprendre el públic amb originals decoracions en els establiments. Fins al 8 de maig, una vintena de comerços lluiran en els seus aparadors muntatges que han ideat conjuntament les persones propietàries de cada establiment junt amb un artista vinculat al Cercle de Belles Arts de Sant Feliu. La ciutadania pot votar l’aparador que més li agradi a través de la pàgina de Facebook de DeBotigues. Entre les persones que encertin el comerç guanyador es sortejarà un sopar valorat en 100 € en un dels bars i restaurants adherits al Consorci de Comerç. El veredicte del concurs es farà públic el 8 de maig en l’estand de Ràdio Sant Feliu.

Neix “Tendències Sant Feliu”

En el marc de la Fira es posa en marxa “Tendències Sant Feliu”, una nova iniciativa de difusió del comerç de la ciutat que es farà en un local municipal ubicat al carrer de Laureà Miró, 187, al costat de l’Ajuntament. El projecte, que tindrà continuïtat durant la resta de mesos de l’any, s’estrena al voltant del món de la moda. Així, durant les festes es duran a terme diferents activitats per mostrar les darreres tendències en moda.

Degustació de productes

El recinte firal també disposarà de l’espai El Tast i la Mostra de vins, caves i gastronomia, ubicats a l’aparcament del Casal de la Gent Gran, on es podrà menjar, beure i gaudir d’actuacions musicals.

Homenatge al comerç

Aquest serà el setè any en que es retrà homenatge a un comerç tradicional del municipi en el marc de la Fira Comercial i Industrial. L’acte de lliurament del guardó es farà el diumenge 8 de maig, a les 13 h, a l’estand de Ràdio Sant Feliu.

D’altra banda, amb l’objectiu de promoure l’activitat comercial durant les Festes, el diumenge 8 de maig, els comerços locals que es troben ubicats en l’entorn del recinte firal poden estar oberts.

Distribució dels espais  

  • Els comerços i serveis locals ocuparan el tram del carrer de Laureà Miró comprès entre els carrers Josep M. de Molina i Creus/Batista.
  • El comerç local també serà el protagonista a la plaça de la Vila.
  • El passeig Bertrand es destina a l’alimentació i degustació de productes. L’espai El Tast. Mostra de vins, caves i gastronomia s’instal·la un any més a l’aparcament Casal de la Gent Gran, on es podrà menjar i beure, tot gaudint d’actuacions musicals en directe.
  • El carrer Vidal i Ribas esdevindrà l’espai on s’ubicaran les entitats locals i la Fira Verda mentre que la plaça de l’Estació acollirà les colles de la ciutat.
  • El passeig Nadal i Joan Batllori es dedica a l’artesania i a l’art on es podran trobar tota mena de productes fets a mà o tradicionals.
  • En el carrer Constitució hi haurà les parades dels encants, amb una gran varietat de productes de roba, complements, bijuteria o joguines, entre altres.
  • El sector de l’automoció tindrà espai propi al carrer Pi i Margall.
  • La plaça de Lluís Companys acollirà diverses activitats, com ara el festival musical Boti+Farra+Sound.
  • La plaça de l’Estació acollirà la XVI Mostra d’Activitats i Folklore Tradicional i Popular, en el marc de la qual se celebraran cercaviles de gegantons i capgrossos, correfocs, actuacions de bastoners, castellers, esbarts, etc.

Consulteu el programa a www.santfeliu.cat/festesdeprimavera  

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here