Aquest passat diumenge 1 de maig, va finalitzar la temporada 2016 de la Passió d’Esparreguera, una temporada que ha estat molt bona per La Passió que ha acollit prop de 8.000 espectadors

Unes 8.000 persones han vist la representació de la Passió, durant les 10 representacions d’aquest any. Això significa un augment del 30% respecte als anys anteriors, superant així, les expectatives que s’havien fet a l’inici de la temporada.

Aquest augment ha estat degut gràcies a l’aliança amb mans unides (en què, una part del preu de l’entrada s’ha destinat als projectes de lluita contra la pobresa de les delegacions de Mans Unides de Catalunya als països més empobrits), i, també de les noves promocions que s’han realitzat des de la pròpia entitat.

El passat diumenge també es va acabar el projecte de dos anys a la direcció de Jaume Rovira. Durant aquests dos anys hi ha hagut molts canvis tant en l’àmbit del repartiment, com de la inclusió i supressió de quadres, com també en el dibuix i idiosincràsies d’alguns personatges.

Des de la pròpia entitat, s’ha valorat molt positivament la temporada 2016, tant econòmicament com també escènicament.

La Passió d’Esparreguera, encararà la temporada 2017 amb nous reptes, nous objectius i nova direcció que en els propers mesos la Junta haurà de decidir.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here