La guanyadora del disseny és la il·lustradora torrellenca Maria Palet

La Festa de la Cirera de Torrelles de Llobregat ja està engegant motors, i el primer detall que s’ha descobert és el cartell anunciador de la 36a edició. El disseny d’enguany té un to molt festiu, amb banderoles vermelles dibuixades sobre un fons groc. El veritable protagonista és un cirerer al centre de la imatge ple del fruit típic de Torrelles.

Com cada any, el cartell s’ha escollit a través d’un concurs obert a tothom, en què s’han presentat prop d’una trentena de dissenys diferents. La guanyadora és la il·lustradora torrellenca Maria Palet, que rebrà un premi de 300 €. Es dedica al dibuix des de fa quatre anys i en aquest temps ha fet les il·lustracions per als llibres Festes i tradicions catalanes (editorial Comanegra, 2014), Roba estesa (editorial Comanegra, 2015) i Adéu amic (editorial Nowordbooks, 2016). Els seus treballs es poden veure al web www.mariailustrations.blogspot.com.

La Festa de la Cirera, el 4 i 5 de juny

La 36a edició de la Festa de la Cirera se celebrarà a Torrelles el cap de setmana del 4 al 5 de juny i comptarà amb diverses activitats al voltant del fruit torrellenc per excel·lència, com ara el Mercat de la Cirera, l’Exposició, la Fira d’artesania i productes locals, la Zona de Barraques i la Mostra d’Oficis. Tota la programació i informació sobre la festa es pot consultar a www.firacirera.cat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here