El teixit associatiu d’Esplugues es reuneix aquest diumenge 8 de maig per mostrar la seva tasca cultural i social al municipi. Una setantena d’entitats faran cap a la Fira d’Entitats de la rambla del Carme d’11 a 20h

L’esdeveniment inclou la Fira de la Salut amb entitats locals vinculades al benestar físic i mental i la 16a Festa de la Solidaritat i la 13a Festa del Comerç Just, amb entitats i associacions vinculades a la cooperació.

Actuacions, tallers i xerrades

Entre el Mercat La Plana i el carrer Sant Antoni M. Claret, la Fira d’Entitats estarà animada amb les actuacions de: Drums (11 h), Diables Infantils Boiets Esquitxafocs (11.30 h), Taller Flamenco (12 h), AV La Plana (12.30 h), Coral Musicorum (13 h), Atabalats (13.30 h), Virgen de Gracia de Carmona (17 h), Colla de Bastoners (17.30 h), Esbart Vila d’Esplugues (19 h).

Dins la Festa de la Solidaritat i la Festa del Comerç Just, es farà una lectura del manifest del Comerç Just (12 h) i el lliurament de premis als guanyadors del 9è Concurs de Dibuix sobre Comerç Just i Cooperació (13 h). A les 18 hores tindrà lloc l’espectacle de sensibilització Cooperem o competim?, a càrrec de l’entitat Comsoc, Comunicació Social. Durant tot el dia, a la Carpa Solidària s’hi podrà veure l’exposició La cooperació a Esplugues i una mostra dels dibuixos presentats al concurs sobre comerç just.

La Fira de la Salut tanca la Setmana de la Salut a Esplugues, amb diverses entitats locals vinculades a la salut i creades per donar suport a les persones malaltes i als seus familiars.

Maig festiu

Les celebracions de primavera continuaran durant la resta del mes de maig. Dissabte 14, l’Esbart Vila d’Esplugues s’uneix a les festes amb el Festival de Dansa d’Esplugues, una mostra de balls i danses catalanes i d’altres indrets. 

Diumenge 15 se celebra el Concert de Primavera Quan siguem grans, de les corals Musicòrum. Dissabte 21 se celebra la Nit dels Museus i la Nit Esotèrica amb correfocs previs als carrers Àngel Guimerà, l’Església i Montserrat. 

Diumenge 22 de maig de 10 a 14 hores, skates, bicicletes i patins es trobaran a la Festa de les Rodes. Finalment, les activitats de primavera es tanquen amb les guarnicions florals del cap de setmana del 28 i 29 de maig. Des del carrer Mossèn Jacint Verdaguer fins al Museu Can Tinturé s’ompliran de les Flors al carrer.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here