Diumenge passat els Castellers de Castelldefels es van desplaçar fins a Vilafranca del Penedès per participar en la Diada del Firal – Memorial Joan Sol, que es va celebrar al migdia a la Plaça Manel Milà i Fontanals. Compartien plaça amb els Castellers de Sabadell i els amfitrions, els Xicots de Vilafranca

Van començar a primera ronda amb el 3 de 7, una construcció que tenen més que assolida, però que la temporada passada no van aconseguir descarregar fins a mitjans d’agost, a l’actuació de la seva Festa Major d’estiu. Tot i que el castell va pujar tremolós i les mides no eren del tot bones, van aconseguir descarregar-lo sense patir massa i es van apuntar, així, el primer castell de 7 de la temporada.

Eufòrics, però encara molt nerviosos, a segona ronda van intentar el 4 de 7, un castell que encara no s’acaben de creure. El van intentar dues vegades, i les dues vegades el van haver de desmuntar. Les mides, que no eren bones, i una estructura feble a tots els pisos desaconsellaven seguir tirant-lo amunt.

A tercera ronda van descarregar el 2 de 6 pesat – el pròleg del 2 de 7 – que va pujar i baixar molt parat i amb celeritat. Van tancar l’actuació amb el pilar de 5, que també van descarregar sense problemes. Així doncs, es van quedar només a un pas d’assolir la clàssica de 7.

Diumenge que ve actuen a casa, a la Plaça Joan XXIII, amb motiu del 34è Aniversari de l’Agrupació de Cultura Popular. Serà a les 12 del migdia, dins del marc de les Festes del barri de Vista Alegre, i hi haurà quatre colles convidades. Serà, doncs, una cita important i una bona ocasió per als Grocs de tornar a portar a plaça els seus millors castells.

Podeu trobar totes les cròniques de les seves actuacions i tota la informació que cerqueu sobre Els Grocs, a la seva web: http://www.elsgrocs.cat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here