El director del Port de Barcelona, José Alberto Carbonell, es va comprometre a demanar al Govern central l’elaboració d’un estudi que analitzi el funcionament de la dinàmica del litoral

El Port de Barcelona s’ha compromès a instar el Ministeri de Medi Ambient a fer un informe que analitzi quin efecte tenen les obres d’ampliació de les instal·lacions en la regressió de la sorra a les platges de Gavà. 

Així ho va assegurar l’alcaldessa d’aquest municipi, Raquel Sánchez, després de reunir-se amb el director General del Port, José Alberto Carbonell, per exigir-li mesures que frenin la desaparició de sorra a les platges. 

Sánchez va valorar positivament el gest del Port de voler afrontar la situació amb el Ministeri, i confia que l’estudi comporti una modificació de la Declaració d’Impacte Ambiental de les obres d’ampliació i que alhora concreti mesures per preservar les platges de Gavà. 

“Volem un anàlisi de la dinàmica de com funciona el litoral, perquè no volem que d’aquí a molts anys ens trobem amb una platja minsa o inexistent”, va apuntar Sánchez.

Font: ACN i Ajuntament de Gavà

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here