Els ajuntaments de L’Hospitalet de Llobregat, Montcada i Reixac i Sant Feliu, duran a terme el proper dimecres 8 de juny un acte reivindicatiu conjunt per exigir a l’Estat millores en la xarxa de tren de Rodalies

Els alcaldes de les tres ciutats, Núria Marín, de L’Hospitalet; Laura Campos, de Montcada, i Jordi San José, de Sant Feliu faran un viatge en tren des de l’estació de Montcada, amb parada a L’Hospitalet i destinació final a Sant Feliu, acompanyats de diferents mitjans de comunicació i d’una representació de la societat civil. 

Durant el trajecte les autoritats explicaran les problemàtiques que pateixen els tres municipis a causa del pas del tren i reclamaran al Ministeri de Foment i a Adif l’execució de les actuacions previstes en el Pla de Rodalies 2009. 

Entre d’altres qüestions, s’exigirà un calendari per escrit de l’execució d’obres llargament reivindicades com el túnel ferroviari a L’Hospitalet o el soterrament de les vies a Sant Feliu i Montcada. 

L’acció, que està oberta a la participació de la ciutadania, comptarà amb la participació de representants de la Plataforma Tracte Just-Soterrament Ara de Montcada, de la Plataforma veïnal L’Hospitalet sense vies i sense barreres, i la Federació d’Associació de Veïns de L’Hospitalet, així com de representants d’associacions de veïns de Sant Feliu.
El punt de trobada de la comitiva serà a les 10 h del matí a l’estació de Montcada i Reixac, on s’agafarà el tren de les 10.42 h. A les 11.10 h el tren arribarà a L’Hospitalet, on s’afegiran representants del teixit social del municipi. Nou minuts més tard, està prevista l’arribada a Sant Feliu. 

Precisament, a la plaça de l’estació de Sant Feliu es durà a terme l’acte reivindicatiu, que inclou la lectura d’un manifest conjunt, així com els parlaments de les alcaldesses de L’Hospitalet i Montcada i Reixac i l’alcalde de Sant Feliu. Tot seguit, la comitiva es dirigirà fins al pas a nivell de la ciutat per comprovar la seva perillositat.    

Signatures de suport al manifest conjunt 

Els ajuntaments de L’Hospitalet, Montcada i Reixac i Sant Feliu conviden la ciutadania a adherir-se al manifest conjunt que han elaborat per exigir les millores a la xarxa de tren de Rodalies. 

Les signatures es poden fer en línia al web http://ararodalies.cat. Alhora, les persones usuàries poden fer arribar queixes o fer ressò de retards o avaries a les xarxes socials, utilitzant l’etiqueta #AraRodalies. 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here