Camacho escull el Baix Llobregat en el seu primer dia de campanya i assegura des de Viladecans, on ha visitat la Reserva Natural Remolar-Filipines que forma part del Parc del Delta del Llobregat; que el PSOE “està debilitat i en mans de Pablo Iglesias” i que ella aposta per la gran coalició PP-PSOE per fer front als “antisistema”

La presidenta del PPC i candidata número 3 al Congrés per Barcelona, Alícia Sánchez-Camacho, ha presentat la seva formació com “la única garantia per evitar que els antisistema segueixin creixent a Catalunya i governin a Espanya”.

En el primer dia de campanya, Sánchez-Camacho ha fet una visita a Viladecans a la Reserva Natural Remolar-Filipines al Parc del Delta del Llobregat. Sánchez-Camacho ha considerat preocupant que “els radicals puguin obtenir un nombre de vots importants a Catalunya” i es pugui traslladar la política de radicalitat que es viu a Catalunya a l’Estat espanyol. Així mateix, ha assegurat que el PSOE “està debilitat i en mans de Pablo Iglesias” i ha apostat per la gran coalició.

La presidenta del PPC ha reiterat que l’únic vot de veritat que “pot frenar aquesta CUP espanyola és el PP perquè el PSOE està debilitat i difuminat i està en mans de Pablo Iglesias, que avui ha dit que està convençut que Sánchez pactarà amb Podem”.

Sánchez-Camacho espera que el PSOE recuperi el sentit d’Estat i ha criticat que ha perdut l’oportunitat de poder negociar amb el PP aquests quatre mesos i “ara esta dèbil, difuminat i en mans de Pablo Iglesias. La única sortida del PSOE és una gran coalició amb el PP amb un govern amb sentit d’estat que pacti coses com la unitat d’Espanya o la política internacional”.

La lideressa popular, també ha proposat aquest divendres baixar dos punts tots els trams impositius i així el tipus mínim baixarà al 17% i el tipus màxim, al 43%. Ha apostat perquè les persones que trobin la seva primera feina no pagaran IRPF durant un any i els aturats de llarga durada que comencin un negoci no pagaran IRPF durant dos anys.

Sánchez-Camacho ha destacat que els populars volen que la campanya electoral sigui constructiva i vagi dirigida a l’economia productiva com a la petita i mitjana empresa, als comerços i emprenedors. Ha demanat el vot al PP perquè “és el més útil per frenar un risc d’un partit socialista dèbil en mans de Pablo Iglesias que pot portar a una pujada d’impostos que pot ser més dura que ja tenim en aquests moments”. En aquest context, ha fet èmfasi en que votar el PP és votar per una baixada d’impostos.

La presidenta del PPC ha dit que no es pot patir la pressió dels impostos que es pateix a Catalunya. “Tenim el major nombre de tributs propis, 15, mentre que Andalusia en té vuit”. En aquesta línia, ha recalcat que el vot al PP és un vot a favor d’abaixar els impostos als autònoms i als emprenedors i fer una gran reforma i que hi hagi dos tipus menys en l’IRPF.

“Votar el PP és votar una política fiscal i una manera de plantejar els impostos que afavoriran la contractació dels treballadors”. Ha apostat perquè les persones que trobin la seva primera feina no pagaran IRPF durant un any i els aturats de llarga durada que comencin un negoci no pagaran IRPF durant dos anys.

Font: ACN

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here