Sant Boi i Sant Feliu han convocat concentracions de suport a les vícimes i rebuig a la homofòbia, que es plasmarà amb un minut de silenci davant els consistoris locals 

Sant Boi

L’Ajuntament de Sant Boi convoca un minut se silenci com a mostra de condol per l’atemptat de diumenge, 12 de juny, que va causar la mort de com a mínim 50 persones i més de 50 persones ferides, en el tiroteig múltiple que va tenir lloc a Orlando (Florida). L’Ajuntament s’afegeix a la crida feta per les entitats municipalistes (FMC i ACM) per expressar el seu condol al poble nordamericà.

La Federació de Municipis de Catalunya i l’Associació Catalana de Municipis manifesten el seu condol per aquest atemptat contra la llibertat i els drets humans, la protecció dels quals és avui, una vegada més, un ferm compromís de tots els governs locals de Catalunya i se sumen a la crida per fer un minut de silenci avui dimarts 14 de juny, a les 12 hores, davant la porta dels consistoris.
La Plataforma LGTBIcat va fer ahir a la tarda una concentració de rebuig a la matança d’Orlando a la Plaça de Sant Jaume de Barcelona.

Sant Feliu

Aquest dimarts, 14 de juny, a les 12 h, es farà un minut de silenci al davant de l’Ajuntament, com a mostra de rebuig a l’atemptat succeït en un local públic de la ciutat nord-americana d’Orlando (Florida), el qual va tenir lloc el diumenge passat, 12 de juny, i que va suposar la mort de 50 persones i de més de 50 ferits.

L’Ajuntament fa una crida a la ciutadania perquè s’afegeixi a la condemna dels fets, i doni suport a les víctimes i els seus familiars.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here