Aquest dimecres 15 de juny, comença una nova edició de la campanya DE RUTA AMB EL TRAM 2016, impulsada pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat amb la col·laboració del Tramvia Metropolità i els ajuntaments de Sant Just Desvern, Esplugues, Cornellà, Sant Joan Despí i Sant Feliu per promocionar la comarca. Els cartells i material de difusió d’enguany utilitzen l’edifici Walden 7 com a reclam

La campanya posa en valors els atractius turístics d’aquests cinc municipis per on passa el Trambaix (línies T1, T2 i T3), oferint descomptes exclusius a restaurants, visites i activitats.

Sota el nom “De ruta amb el Tram”, la campanya s’engega aquest dimecres 15 de juny, i ofereix prop d’una cinquantena de propostes que inclouen activitats, visites a museus i parcs, així com descomptes especials en restaurants del territori. Totes les propostes, amb promocions per a l’ocasió, es poden consultar al web www.rutadeltram.cat.  

La ruta amb el Tram proposa descobrir espais de gran bellesa com el Monestir de Santa Maria de Montsió d’Esplugues, el Molí Fariner de Sant Just, el Museu Palau Mercader de Cornellà o el Centre Jujol-Can Negre de Sant Joan Despí, entre d’altres indrets. Pel que fa a Sant Feliu, les propostes són fer un recorregut per la ruta modernista i, en especial, pel Palau Falguera i els seus jardins. El parc de Torreblanca, una gran zona verda a cavall entre Sant Feliu, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern, és un altre dels atractius turístics destacats. D’altres pulmons verds que s’han inclòs a la ruta són els parcs de Can Vidalet i dels Torrents (Esplugues), els parcs de Can Mercader i de la Infanta (Cornellà) i el de la Fontsanta (Sant Joan Despí).  

En el marc de la campanya, el 18 de juny el Consorci organitza una ruta per a bloggers interessats en conèixer d’una forma divertida l’oferta turística i les promocions de la campanya.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here