En aquest informe anomenat “Vivienda en Costa 2016” elaborat per la societat de tassació Tinsa, també destaca a nivell comarcal el increment substancial (13,2 %) del preu del metre quadrat a Gavà

Gavà és un dels municipis de la costa catalana on més han pujat els preus l’últim any, amb un increment superior al 13 %, segons el informe “Vivienda en Costa 2016”, elaborat per la societat de tassació Tinsa.

En aquesta quarta edició del informe, trobem també que els municipis de costa que per contra, més han ajustat els seus preus màxims darrerament, es concentren a la província de Barcelona.

Destaca Mataró, amb una caiguda del valor mitjà des de 2007 de quasi el 60 %, seguida de Pineda de Mar i Vilanova i la Geltrú, amb descensos del 57 i el 54,8 %, respectivament.

A l’altra cara de la moneda, entre els municipis que menys s’han abaratit durant la crisi destaquen Calonge, a Girona, amb una caiguda acumulada del 40,7 %, Barcelona, amb un 42,6 %, o la baixllobregatina Castelldefels, amb un 42,9 %.

Els municipis amb el preu per metre quadrat més car de la costa catalana en el primer trimestre de 2016 van ser Sitges (2.560 euros), Barcelona (2.551) i Castelldefels (2.329), d’acord a les tassacions realitzades per Tinsa.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here