L’expresident de la Generalitat, Artur Mas, va carregar ahir contra Esquerra Republicana per proclamar-se “els únics defensors de la dignitat de Catalunya”

En un acte a Martorell, Mas va reivindicar la seva gestió del 9N on, segons va dir, se la va jugar sense esperar cap benefici partidista. En línies generals, però, se’l va veure més propositiu que durant la resta de campanya i va reivindicar els valors del que va anomenaf “bona política”. Per il•lustrar-ho, va posar com a exemple la gestió de l’alcalde de Martorell, el convergent Xavier Fonollosa.

En la mateixa línia es va mostrar el candidat per a les eleccions Generals, Francesc Homs. El líder de CDC va assegurar haver rebut “trastades” per part del PP qui deu a la Generalitat més de 1.000 milions d’euros. Homs tampoc es va estalviar cap crítica a la CUP i la va equiparar amb el PP: “Nosaltres no estem en cap d’aquests dos extrems”.

L’exportaveu del Govern de la Generalitat també va voler fer una crida a la necessitat d’assegurar un dels principis més importants per el país: el treball. Homs espera que Convergència sigui decisiva pel nou govern espanyol i influir així en un millor finançament per Catalunya mentre es gestiona el procés.

El punt local el va posar l’actual alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa. El baixllobregatí es va mostrar escèptic davant el que ara s’anomena nova política: “No crec en la nova i vella política, sinó en la política ben feta i en la política mal feta. Nosaltres som exemple de la bona feina”.

Tot seguit, va intervenir el número 11 de la llista, el candidat del Baix Llobregat, Josep Maria Llop, qui es va mostrar alarmat per les necessitats del País no resoltes. Llop també va parlar de l’encaix de Catalunya amb Espanya “durant molt de temps hem intentat que ens estimin i no ha sigut possible. Possiblement ja no ho serà”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here