En una trobada amb joves del partit al Parc Natural de Collserola, dins el terme d’Esplugues de Llobregat, el candidat del PP al Congrés i ministre de l’Interior en funcions, Jorge Fernández Díaz, ha fet balanç de l’equador de la campanya criticant també que “Ciutadans ha adoptat les pràctiques d’un partit antisistema, la ‘vetocràcia’ de la CUP i ha atribuït la dimissió de 6 dels 15 membres del Secretariat Nacional de la CUP al procés independentista, que és “tòxic” i “trenca tot el que toca”

El candidat del Partit Popular Català a les eleccions generals, Jorge Fernández, ha posat en valor la campanya “positiva i constructiva” del Partit Popular afirmant que “mentre nosaltres fem campanya a favor d’Espanya, la resta la fan en contra del Partit Popular”.

En una trobada amb membres de les joventuts del partit a Esplugues,  el candidat ha fet balanç de l’equador de la campanya criticant també que “Ciutadans ha adoptat les pràctiques d’un partit antisistema, la ‘vetocràcia’ de la CUP”. “Veten gent i especulen sobre diferents polítics del Partit Popular” ha senyalat advertint que “al PP tenim autoestima i dignitat, no permetrem que el qui va quedar 4rt en les darreres eleccions digui qui ha de ser el nostre candidat”.

“Si pensen que el PP va accedir a vetos estan equivocats, s’enduran un desengany”, ha senyalat dirigint-se a Albert Rivera. “No coneixen al Partit Popular, quan ells van nèixer nosaltres ja portavem anys d’història”, ha apuntat. En aquest sentit ha constatat que “els nostres resultats tripliquen els del senyor Rivera, li demano per tant una mica d’humilitat i modèstia, que no li aniria gens malament”.

En quant a les dimissions que s’han produït en el secretariat de les CUP, Jorge Fernández ha explicat que “el procés independentista és rupturista i tòxic, trenca tot el que toca, CiU, Unió, CDC, PSC, la convivència a Catalunya, i ara les CUP”. “El que no es trencarà és Espanya ni Catalunya”, ha conclós.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here