La joventut socialista ha explicat als joves de la universitat de Castelldefels el compromís de Sánchez per garantir beques, reduir taxes i acabar amb la LOMCE.

Arnau Ramírez, candidat socialista nº8 a les llistes del PSC, ha visitat amb els i les joves socialistes del Baix Llobregat la Universitat Politècnica de Catalunya a Castelldefels, on aquests dies s’estan fent les Proves d’Accés a la universitat.

La visita ha permès conèixer de primera mà situacions de tot tipus de joves que es veuen afectats per les dificultats que han provocat a les seves vides les retallades a l’educació del govern del PP.

Ramírez els hi ha assegurat que  “els i les joves socialistes treballem i treballarem perquè tothom que tots els nois i noies que avui s’estan esforçant per fer la selectivitat puguin tenir accés a la universitat, sense que els ingressos que tingui la seva família sigui un impediment”.

El candidat, ha acusat Rajoy de mentir durant el debat electoral d’ahir a la nit quan va afirmar que les beques havien augmentat amb el seu govern “una absoluta i descarada falsedat doncs les beques s’han retallat un 27% només el 2015”.

Per la seva banda el secretari de política estudiantil de la Joventut Socialista del Baix Llobregat, Victor Flores, també ha lamentat que “si el PP continua al front del govern d’Espanya molts d’aquests joves que fan avui la selectivitat no podran entrar a la universitat pels preus desorbitats  de les taxes i la falta de beques”, es per això que tal i com ha dit Flores, “necessitem un govern amb un President que cregui realment en la igualtat d’oportunitats, necessitem a Pedro Sánchez”.

Flores ha recriminat que “es limiti el futur a milers de joves preparats” que ara ni poden estudiar ni poden treballar, per culpa d’una dreta que ha volgut que aquells que no tenen un alt poder econòmic tinguin una “mala educació”. I ha recordat que el programa que Pedro Sánchez es compromet a portar a terme si guanya les eleccions inclou: “la reducció de taxes, el fi de les revalides, la derogació de la LOMCE i el restabliment de l’educació pública de qualitat que sempre hem defensat els i les socialistes”. De fet, ha recordat  que “a comunitats governades pel Partit Socialista, com Andalusia, el preu dels graus és fins a 3 vegades inferior a Catalunya”.

Per últim, la JSC ha recordat des del Partit Socialista  s’està impulsant als Ajuntaments de la comarca la creació d’ajuts per a estudiants universitaris i de cicles formatius, per minvar l’impacte de les retallades que fan tant la Generalitat com el Govern central.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here