La commemoració comptarà amb un ‘showcooking’ i un tast de productes, entre altres activitats

El divendres 17 de juny es commemora, a la rambla de Rafael Casanova, el 4t aniversari del Mercat de Pagès de Sant Boi, on cada divendres es posen a la venda productes del Parc Agrari. En aquesta ocasió, la celebració té lloc en el marc de Benvinguts a Pagès, redescobreix la nostra terra , una campanya de l’ Agència Catalana de Turisme , la Diputació de Barcelona i la Fundació Alícia per promoure ‘escapades’ de cap de setmana per conèixer les feines i els productes agrícoles d’arreu de Catalunya.


‘Showcooking’ i més

La celebració del dia 17 inclourà un “showcooking” de receptes amb fruites (de 17.30 a 19 h), a càrrec de la cuinera Cristina Viader, un taller de maquillatge infantil (de 17.30 a 20 h) perquè els nens i les nenes puguin ‘convertir’ la seva cara en una fruita o una verdura, i un tast de productes del Parc Agrari (a partir de les 19.30 h), aportats per paradistes del mercat i elaborats pels restaurants de la rambla, Cal Vitus, L’Italiano Mio i El Fogón. A més, de 17 a 21 h, a banda dels productes habituals del mercat, es podran adquirir aliments artesans realitzats per l’associació d’artesans La Manduca.


Anar a pagès

Durant la campanya #benvingutsapages (podeu seguir-la a les xarxes socials amb aquesta etiqueta), els pagesos catalans obriran les seves explotacions al públic i faran visites guiades. Paral·lelament, hi haurà activitats diverses. A Sant Boi, a banda de l’aniversari del Mercat de Pagès, el dia 18, es podrà visitar la finca santboiana de Can Xagó i, el dia 19, Som Bici ens proposa una sortida en bicicleta pels conreus del Parc Abrari que inclou una xerrada, la possibilitat de fer de pagès i poder comprar productes km. 0.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here