L’escàndol de les filtracions de Jorge Fernández Díaz està marcant la recta final de campanya. Avui ha sigut el president de la Generalitat, en un acte al Prat, qui ha carregat contra el ministre en funcions i ha assegurat que “hi ha presses per marxar d’Espanya”

Puigdemont ha qualificat d’error votar partits d’àmbit espanyol, ja que “no han sigut capaços de posar-se d’acord, cosa que nosaltres sí vam fer” Potser conscient de la dificultat d’un referèndum pactat ara per ara o bé per desconfiança, l’exalcalde gironí ha posat l’accent en el “mentrestant”. 

De fet, Carles Puigdemont ha defensat la gestió convergent a Catalunya i ha assegurat que les inversions i l’economia van millor que a la resta de l’Estat. “Creieu que seria possible que les inversions estrangeres haguessin augmentat un 52% si no s’hagués fet la feina ben feta? “

L’acte ha començat amb la paraula d’Imma Llopis, portaveu convergent al Prat. “Volem una República Catalana. Però per fer-ho, necessitem una Convergència forta” ha explicat. Josep Maria Llop, candidat comarcal número 11 per Barcelona, ha reivindicat infraestructures per al Prat de Llobregat que no arriben, segons ha dit, per la falta d’inversió de l’Estat Espanyol.

A la plaça dels Artesans del Prat s’hi han aplegat unes 200 persones on també hi ha intervingut Josep Lluís Cleries. El Senador convergent ha demanat que no es polemitzi amb la immersió lingüística, de la que ha dit que és una política d’integració. 

Convergència tanca així la campanya al Baix Llobregat on no ha pogut assistir Miquel Calçada, qui ha assistit en canvi a la concentració davant la Delegació del Govern per demanar la dimissió de Fernández Díaz.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here