El pilot de Gavà va tenir un gran cap de setmana. Tot i que va guanyar la segona cursa, en la primera va haver de remuntar posicions dues vegades per sumar 1 punt

Pepe Oriola s’ha retrobat amb la victòria en la segona carrera de les TCR International Series a Oschersleben, Alemanya. El gavanenc partia segon per la graella invertida i després d’apagar-se el semàfor, una topada amb Buri a la sortida no li va impedir mantenir aquesta favorable posició.

Oriola tenia un as guardat sota la màniga, ja que abans d’acabar la primera volta, ja s’havia posat al capdavant de la carrera, després de superar a Davit Kajaia, liderant en solitari fins a la bandera a quadres i sumant el tercer triomf de la temporada en les TCR International Series. Amb això, marxa d’Alemanya com a líder de la general de pilots de les TCR, empatat a 145 punts amb el seu company d’equip James Nash.

“Ha estat una jornada molt intensa i emocionant, on he tingut de tot. Estic content perquè volia apropar-me al liderat de la general de pilots, però no m’imaginava que seria després de guanyar amb comoditat la carrera des de la primera volta. Marxo molt content perquè he demostrat que sóc un ferm aspirant al títol”, declarava Pepe Oriola. En canvi, en la primera mànega, va lluitar per sobreposar-se a les adversitats durant les 19 voltes que va durar la carrera sota la pluja. Si bé partia des de la vuitena posició, va intentar buscar buit en la sortida, per escalar algun lloc, però no comptava amb sortir-se a l’herba tan aviat, després de topar amb el seu company d’equip Afanasyev, però va poder tornar a la pista, encara que en tretzena posició.

A partir d’aquí, va protagonitzar una espectacular remuntada que, després de l’entrada del ‘safety car’, li va permetre guanyar contacte amb el grup davanter i fins i tot es va atrevir a avançar a Afansyev i Vernay per posar-se sisè. En aquest moment, va tenir un dels moments més emocionants, després de protagonitzar una bonica batalla amb Comini i Buri pel quart lloc. Després de guanyar-li la partida al pilot suís, no va poder evitar tocar-se amb Buri i anar-se cap a les proteccions del circuit. Un accident que està sota investigació per part dels comissaris.

Malgrat això, Oriola va treure forces per tornar, per segona vegada, a la pista i creuar sota la bandera a quadres en desena posició sumant un punt valuosíssim, després del viscut. “Ha estat una carrera molt accidentada, on m’he deixat la pell per aconseguir alguna cosa positiva. No he sumat el resultat que m’hagués agradat, però almenys he pogut acabar la cursa. Llàstima del toc amb Buri que m’ha frenat qualsevol opció de prendre contacte amb el grup de podi”, va afegir Pepe Oriola.

En dues setmanes, el pilot de Gavà tancarà el tour europeu de les TCR International Series al Circuit de Sochi (Rússia), els dies 2 i 3 de juliol, on té el repte de defensar el liderat de la general de pilots.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here