“Vull que en Xavier Domènech em digui quin és el seu pla B. Quin és el teu pla B, Xavi? Haurem d’esperar 30 anys a què tingueu majoria absoluta?”. Amb aquestes paraules, i en un to molt irònic, el conseller de Sanitat de la Generalitat, Toni Comín, va carregar des de Pallejà contra en Comú Podem per la seva postura davant el referèndum

Comín va carregar també contra el que va anomenar “el fantasma dels revolucionaris de balcó.” En una referència a la CUP i Catalunya Sí que es Pot, va criticar que no se sumin a “la revolució real” que implicaria la independència.

Anna Simó es va afegir al neguit de Comín amb la CUP. “Se’ns haurà de passar l’empipament per tornar a tendir ponts dins l’independentisme”. I es que Simó encara no ha paït el No a la CUP als pressupostos “hi havia més de 1.000 milions més que podríem haver destinat en el nostre país.” La pròpia Simó va rexonèixer estar “emprenyada”.

Martí Fortuny, candidat baixllobregatí al congrés, va criticar que el pes de la crisi l’estiguin pagant les dones. Fortuny ha demanat el vot per assegurar la independència de Catalunya. 

En un to reivindicatiu, Ester Capella, diputada al congrés, es va afegir a la reivindicació sobiranista i va apostar per la defensa de “la legalitat catalana a totes les institucions, incloent el congrés dels diputats”. 

Unes 150 persones es van apropar a la plaça del Castell de Pallejà en l’últim acte de campanya d’Esquerra Republicana al Baix Llobregat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here