“El dia 28 el consell federal li diu a Sánchez que no pot pactar amb Podem. Saben que amb Ciutadans no suma, què esperava fer en aquests 5 mesos restants? Perdre el temps i fer l’idiota”. Així de contundent s’ha mostrat Juan Carlos Monedero avui a Viladecans en un acte organitzat per En Comú Podem

“Ens demanaven que els votéssim. Què volien, que donéssim suport a les polítiques de Ciutadans, controlades pel sistema financer?” ha continuat un dels fundadors de Podem.

Monedero, qui no va a les llistes, també ha parlat del conflicte català. Ha reconegut Espanya com una “Nació de nacions” i ha qualificat “d’exemplars” els resultats obtinguts per Podemos i les seves confluències, al País Basc i Catalunya. Tanmateix, també ha deixat anar una crítica al que ha anomenat “nacionalistes que pensen que no es pot reformar Espanya” i els ha recordat que Espanya ja s’està reformant. Per il·lustrar la seva versió, ha posat com a exemple el fet que la infanta Cristina estigui sent perseguida per la Justícia.

El ponent de Podem també ha carregat durament contra el Partit Popular. Ha dit que si Valle-Inclán estigués viu, segurament aniria a presó per Tres sombreros de copa. No s’ha estalviat tampoc cap crítica al ministre Jorge Fernández Díaz. “No en tinc prou amb que dimiteixi, vull que l’investigui la justícia”

En un acte on s’hi han aplegat unes 200 persones, Maria Freixanet, candidata al Senat, ha fet una crida a votar també En Comú Podem al Senat per tal que el PP no  pugui utilitzar la cambra alta per aturar el canvi. Un canvi que segons Óscar Guardingo, també candidat al senat, ja s’està produint.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here