33.850 persones estan cridades a les urnes en les 53 taules distribuïdes per tot el municipi

Han obert sense problemes els 18 col·legis electorals que s’han disposat avui a Gavà per poder exercir el vot en aquestes tretzenes Eleccions a les Corts Generals. Les 53 taules s’han pogut formar, doncs, sense cap incidència, i a les 9 del matí en punt s’han obert les portes dels col·legis que restaran obertes fins les 8 del vespre.

33.850 persones del municipi poden exercir el seu dret a vot per renovar 558 dels 616 escons que conformen les Corts Generals: 350 del Congrés dels Diputats i els 208 d’elecció directa del Senat.

L’Ajuntament ha posat en marxa un ampli dispositiu per resoldre possibles problemes que es puguin presentar en l’electorat en relació a l’exercici del dret a vot, tenint en compte a més, que tant Policia Local com els Mossos d’Esquadra vigilaran i vetllaran per la seguretat del procés.

De la seva banda, els Serveis Informàtics municipals proporcionen les plataformes virtuals de control de participació i de l’escrutini, a més del servei telefònic i el subministrament d’informació a la resta d’unitats que configuren el dispositiu electoral.

Cal recordar també que l’Ajuntament facilitarà a la ciutadania informació sobre el desenvolupament de la jornada a través d’aquest mitjà de comunicació local, especialment amb els avanços de participació previstos a les 14:00 i a les 18.00 hores, així com dels resultats electorals un cop escrutades les meses.

Font: Ajunament de Gavà (elBruguers)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here