Avui dissabte 9 de juliol, a les 19.45 hores, al CineBaix
 Cinc dones es reuneixen per prendre el te, religiosament, un cop al mes des de fa 60 anys. Es van conèixer en un col·legi religiós de Santiago de Xile i des de llavors el país ha canviat molt. 

Riuen, xerren i discuteixen amb autoritat sobre les formes de vida actuals que creuen incomprensibles. Tot i que tenen personalitats molt diferents fa tant de temps que comparteixen moments juntes que es perdonen tots els retrets.

SOBRE LA DIRECCIÓ (MAITE ALBERDI)

Maite Alberdi va néixer a Xile el 1983. Va estudiar Cinema i Estètica a la Universitat Catòlica de Xile. Ha desenvolupat un particular estil de direcció per construir retrats íntims dels seus personatges a través de petites històries de la vida quotidiana. 

El seu primer llargmetratge documental, El Salvavidas (2011), va guanyar diversos premis internacionals entre ells el Premi Nou Talent a DocsBarcelona 2013.

Coneixes el Documental del Mes?

El Documental del Mes és la prolongació del Festival Internacional de Cinema Documental DocsBarcelona al llarg de l’any i el territori.

Amb l’objectiu d’acostar el gènere documental al màxim nombre d’espectadors possible i incrementar la presència del documental a les pantalles cinematogràfiques, cada mes estrenen una pel·lícula documental internacional de qualitat, de temàtica i procedència diversa, a més de 70 sales de Catalunya, la resta de l’Estat espanyol, Xile i Colòmbia.

El CineBaix és un dels pocs cinemes del Baix Llobregat on es pot gaudir d’aquesta iniciativa. 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here