El festival, dedicat a la cançó d’autor, incorpora enguany xerrades, activitats familiars i cinema musical

El Festival de la Música i la Cançó Altaveu de Sant Boi, celebrarà la vint-i-vuitena edició els dies 9 i 10 de setembre. El cartell del certamen torna a apostar per la música d’autor i per seguir acollint intèrprets i bandes que treballen, més enllà de modes i tendències dominants, sota el dictat de la creativitat. El festival configura sempre el cartell amb un ull posat en l’escena musical catalana i l’altre en les bandes i solistes més interessants del panorama estatal.

En la programació d’aquesta edició, encara provisional, l’escena musical catalana estarà representada pel veterà Quimi Portet, que hi presentarà el disc ‘Ós bipolar’, i els Blaumut, representants d’una pedrera d’alt nivell. La secció Altaveu Frontera presentarà quatre grups del país seleccionats per primer cop per votació popular.

Pel que fa al panorama estatal, Ismael Serrano oferirà un directe en solitari on no hi faltaran els seus grans èxits, mentre que els madrilenys Tulsa presentaran el disc ‘Exiliados románticos’ i Marlango farà l’espectacle ‘Delicatessen’, amb temes propis interpretats exclusivament amb piano i veu i cançons proposades prèviament pel públic.

L’Altaveu vol ser també, cada vegada més, un aparador de la vitalitat de la música santboiana , que en aquesta edició estarà representada per Trau i Coet, dos grups que han obtingut bons resultats a les darreres edicions del Sona9. Per tercer any consecutiu, Cultura F presentarà l’espectacle de producció pròpia ‘Sant Boi Urban Dance’, protagonitzat per acadèmies de dansa de la ciutat.

Una sèrie de xerrades a l’entorn de la música, un cicle de cinema documental del Festival In-Edit i altres activitats per a tota la família arrodoniran la programació.

Els escenaris principals dels certamen seran la plaça de l’Ajuntament, Cal Ninyo i els jardins de l’Ateneu Santboià.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here