Del 22 al 25 de juliol està programat el gruix d’activitats que tindran lloc al municipi

Ja es troba tot a punt per tal que es doni inici oficialment a la Festa Major de Begues 2016. Aquesta, programa la major part de les seves activitats entre els dies 22 i 25 de juliol. D’aquesta manera aquest divendres els infants tindran un protagonisme especial amb els inflables i amb l’animació d’en Lluís Pinyot i ja a la nit tothom podrà gaudir amb el concert que oferirà Please, la banda tribut a U2.

Aquest serà el preàmbul a un cap de setmana especialment intens que s’iniciarà dissabte amb la primera edició del concurs de grafits i que també portarà d’altres activitats com les passejades en cavalls i ponis, el tobogan aquàtic i els jocs de bitlles catalanes. La jornada es completarà amb les portes obertes del Club de Futbol Begues, un Trivial del municipi, una ballada de sardanes i, ja a la nit, el correfoc de la Cuca Fera, el ball i la discomòbil a la zona esportiva.

Diumenge 24 la tradició serà protagonista amb l’esmorzar amb el Gegant Martí que donarà pas al cercavila popular i a la trobada castellera. També cal destacar el Festival Holi, el partit de futbol de Festa Major i, per tancar el dia, el monòleg Cretinus Comicus de David Barragan.

Ja dilluns es celebrarà la tradicional missa en honor de Sant Cristòfor, l’arrossada popular al carrer Jaume Petit, la Festa d’Aigües i les havaneres amb rom cremat que precediran als focs d’artifici.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here