Les dues competicions comptaran amb la participació de més de 400 esportistes

Sant Boi acollirà, a partir del 27 de juliol, dos campionats europeus juvenils de pentatló modern i softbol. Les dues competicions comptaran amb la participació de més de 400 esportistes (120 al campionat de pentatló modern i 300 al campionat de softbol). 

L’Ajuntament ha reconegut fa uns dies (a l’acte d’homenatge a l’esport local) la tasca de projecció de la ciutat a l’àmbit europeu que fan les federacions catalanes de beisbol i pentatló modern.

L’alcaldessa, Lluïsa Moret, presentarà el proper dilluns, 25 de juliol, a l’equipament de Can Massallera (sala de conferències), les dues competicions esportives en companyia del president de la Federació Catalana de Pentatló Modern, Jesús Sanz, i el president de la Federació Catalana de Beisbol i Softbol, Jordi Vallès. 

El Campionat d’Europa Juvenil de Pentatló Modern tindrà lloc entre els dies 27 i 31 de juliol, mentre que el Campionat d’Europa de Softbol Femení Juvenil es farà de l’1 al 6 d’agost.

Més de 400 esportistes

La competició de pentatló modern comptarà amb la participació d’uns 120 esportistes de 21 països. La selecció espanyola competirà amb 6 esportistes catalans i una esportista de Galícia. Les proves es disputaran a les instal·lacions del Consell Català de l’Esport a Esplugues (esgrima i natació) i a l’Estadi Municipal de Futbol Joan Baptista Milà de Sant Boi (cursa i tir).

D’altra banda, a la competició de softbol participaran 300 persones procedents de 12 països. Els partits es jugaran a l’Estadi Municipal de Beisbol i Softbol de Sant Boi i a Can Torelló (Gavà).

Font: Ajuntament de Sant Boi

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here