Del 17 al 23 d’octubre, els carrers de la ciutat s’ompliran de la màgia del circ

El Festival Internacional de Pallassos “Memorial Charlie Rivel” torna a la  ciutat baixllobregatina del 17 al 23 d’octubre amb els millors pallassos i companyies còmiques de l’escena nacional i internacional. 

El cartell que serà la imatge oficial del 17è Festival de pallassos es tracta d’un dibuix fet per Martín Luz, un nen de 6 anys del Club Infantil Juvenil Sant Feliu del barri Sant Ildefons. Per triar el cartell guanyador es va organitzar un concurs amb la participació dels infants dels esplais de la ciutat. 

Aquest any té com a novetat un canvi de direcció en l’organització del festival: serà el popular artista Tortell Poltrona (Jaume Mateu), un dels seus fundadors i director artístic de les dues primeres edicions —celebrades l’any 1984 i 1986— l’encarregat d’impregnar la ciutat de la il•lusió i l’esperit del circ, recuperant l’essència dels primers anys.

A la tornada de vacances començarà el compte enrere, estigueu molt atents perquè aquest any hi haurà moltes sorpreses, entre elles la voluntat de fer que tothom participi i s’impliqui amb els pallassos, ja que els artistes sortiran al carrer a l’encontre de la ciutadania. Així que, com diu la lletra de l’himne del festival, ja podeu anar escalfant motors:

“Per capgirar-ho tot, fa falta tenir nassos, cridem i fem-ho fort, que arriben els pallassos…!”

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here