El recital començarà a les vuit del vespre a la plaça de la Vila i comptarà amb les actuacions dels grups Llotja de Mar, Rems i els vicentins Son de l’Havana. Hi haurà rom cremat ofert per la Unió de Botiguers

La jornada començarà a l’Església Parroquial de Sant Vicenç Màrtir, amb la Missa solemne de Festa Major, oficiada per l’arxiprest Mn. Anton Roca i Roig i acompanyada per l’Orfeó Vicentí del Centre Catòlic. 

La Festa de l’escuma a la Pista Municipal Francesc Macià i l’espectacle de màgia, a càrrec de Màgic Andreu, a la plaça de Sant Jordi, completaran el programa d’actes del darrer dia de la Festa Major d’estiu de Sant Vicenç dels Horts.

PROGRAMA DE FESTA MAJOR DEL DILLUNS 25 DE JULIOL

12 h. Missa solemne de Festa Major oficiada per l’arxiprest Mn. Anton Roca i Roig acompanyada per l’Orfeó Vicentí del Centre Catòlic Lloc: Església Parroquial de Sant Vicenç Màrtir

12 h. Festa de l’escuma amb el grup d’animació Set de so. A la Pista Municipal Francesc Macià.

19 h. Espectacle de màgia amb el Màgic Andreu, a la plaça de Sant Jordi.

20 h. 2a Mostra d’Havaneres i Cançó de Taverna amb els grups Llotja de Mar (Catalunya Nord), Rems (Barcelona) i Son de l’Havana de Sant Vicenç dels Horts. A la mitja part, la Unió de Botiguers oferirà rom cremat. A la plaça de la Vila.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here