Dimarts van començar les obres d’instal·lació de pantalles acústiques al pont de la C-234 a Gavà per reduir el soroll del trànsit al barri d’Ausiàs March

L’actuació, a càrrec de la Generalitat i amb un cost de 150.000 euros, consisteix en la construcció de 223 metres de pantalla sonoreductora de formigó i metacrilat d’una alçada de metre i mig. 

L’inici de les obres dóna resposta a una demanda que els veïns de la zona reclamen des del 2005. La segona tinenta d’alcalde i presidenta de l’Àmbit de Ciutat i Territori, Rosa Maria Fernández, ha explicat que “amb la col.locació de la peça de formigó i la làmina de metacrilat es produirà una reducció de l’impacte de soroll dels vehicles respecte als tres edificis més propers i això permetrà complir amb la normativa de carreteres”. 

Es preveu que les obres finalitzin la setmana vinent i que la Generalitat realitzi un estudi al setembre per comprovar l’efectivitat de les pantalles. 

Les obres no obligaran a tallar el trànsit. Aquest setmana es donarà pas alternatiu als vehicles i la setmana vinent, quan es col·locaran les làmines de metacrilat, la circulació es normalitzarà totalment.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here