Des del 9 i fins aquest dissabte 13 d’agost, té lloc la II edició de la Copa baix Llobregat, on participen 9 equips de la delegació

El passat 11 d’agost va tenir lloc la tercera jornada de la Copa Baix Llobregat, al Nou Municipal de Cornellà. Aquesta va ser la darrera jornada de la fase prèvia i ja es coneixen tots els semifinalistes.

El guanyador del triangular de dijous va ser el Gavà, que es va classificar per a les semifinals després d’empatar 1-1 contra el Castelldefels i de guanyar 1-0 al Santfeliuenc. El millor segon classificat de tota la fase prèvia va ser el Castelldefels i, per tant, es converteix en el quart semifinalista de la Copa.

La fase final tindrà lloc aquest dissabte 13 d’agost i ha quedat definida d’aquesta manera: