L’Ajuntament de Castelldefels organitza aquest certamen que convida els ciutadans a fer fotografies d’activitats de la Festa i penjar-les en aquesta xarxa social utilitzant l’etiqueta #FestaMajor16. La persona que guanyi el concurs s’endurà dos abonaments (de 3 espectacles cadascun) de la programació estable del Teatre Plaza del tercer trimestre de l’any

L’Ajuntament de Castelldefels ha convocat la primera edició del Concurs d’Instagram “Festa Major d’Estiu”. L’objectiu del certamen és que els ciutadans i visitants de Castelldefels puguin participar en una acció col·lectiva i siguin part també de la Festa.

La temàtica del Concurs és la pròpia Festa Major d’Estiu 2016 replica watches
i les seves activitats. És per això que a les fotografies es poden captar els llocs, moments o situacions que cada participant consideri com a més representatius de la Festa.

Per poder prendre part del Concurs cal complir els següents requisits: www.escreplica.com
– Fer-se seguidor (si no ho ets) del compte @ajuntamentdecastelldefels a Instagram
– Fer una foto utilitzant l’aplicació Instagram. La foto ha d’estar feta dins del programa de la Festa Major 2016
– Etiquetar la foto amb el “hashtag” #FestaMajor16
– Publicar la imatge a Instagram

La participació al concurs és totalment gratuïta i les fotografies s’han de publicar entre els dies 13 i 17 d’agost. La imatge que aconsegueixi més “likes” serà la guanyadora. En cas d’empat, es farà un sorteig.
La persona que resulti vencedora del certamen aconseguirà com a premi dos abonaments (de 3 espectacles cadascun) de la programació estable del Teatre Plaza del tercer trimestre d’enguany, és a dir, per a poder assistir a espectacles que es facin entre octubre i desembre al Teatre.

Font: Ajuntament de Viladcans (elCastell)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here