Quimi Portet, Marlango, Coque Malla, Maika Makovski, Ismael Serrano, Blaumut i Marion Harper són alguns dels noms que visitaran Sant Boi en el marc del Festival, que ofereix un programa que gira al voltant de la cançó d’autor i de músics i lletristes de personalitat molt marcada

Enmig d’un panorama musical en el que contínuament neixen nous festivals al temps que d’altres desapareixen, Sant Boi continua apostant pel Festival de la Música i la Cançó Altaveu, una cita emblemàtica, degana a Catalunya (27 edicions!) i 100% pública. L’Altaveu configura el seu cartell sempre amb un ull posat en les propostes catalanes, tant de nova fornada com ja consagrades, i amb l’altre en les bandes i solistes més interessants de l’escena estatal.

L’edició d’enguany tindrà lloc entre el 9 i 10 de setembre, i els seus espais principals seran els habituals del Festival: la Plaça de l’Ajuntament, Cal Ninyo i els Jardins de l’Ateneu Santboià.

El format del festival, que arriba a la seva 28a edició, creix amb la incorporació d’activitats paral·leles, entre elles la projecció de documentals musicals en col·laboració amb el festival barceloní In-Edit i dues converses al voltant de la música, la cultura i les diferents visions del rock’n’roll.

Menció especial també per a l’escena local de Sant Boi, amb la presència a la programació de dos dels grups més interessants del moment, Trau i Coet, a més de la secció competitiva “Altaveu Frontera” per a bandes emergents.

Com cada any, a més, el festival és el marc en el que es concedeixen els Premis Altaveu, que s’adjudicaran el dijous 8 de setembre i que tenen com a objectiu el reconeixement d’artistes, entitats i iniciatives que d’una manera destacada han enriquit la música produïda a Catalunya durant els darrers 12 mesos. El jurat dels premis està format per músics, periodistes i professionals del món de la música, juntament amb la pròpia organització del festival.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here