Aquest estiu des d’elBaix.cat ens preocupem per els més animals de la casa. Al Baix Llobregat, com arreu, hi ha milers de mascotes a les llars, que són un més de la família. És per això que hem apostat per dedicar l’agost a donar consells a diari sobre la cura dels vostres gossos, gats, conills, periquitos, tortugues, peixos, etc etc etc. Esperem que en gaudiu!

Hi ha creença que els ocells suporten molt bé la calor, però això no és cert.

De fet, els ocells que viuen en llibertat poden sobreviure la calor perquè busquen els llocs més frescos per amagar-se.

Així, si teniu ocells a casa, en aquest cas periquitos, heu de tenir molt present on els ubiqueu, ja que amb l’arribada de la calor podrien patir i fins i tot morir degut a un excés de temperatura i una humitat elevada. Això no vol dir pas que els col·loqueu davant d’un aparell d’aire condicionat, perquè es gelarien.

Quan arribi l’estiu convé que els col·loqueu en una zona de la casa que estigui més fresca, però no els exposeu mai a temperatures extremes.

El més indicat per als periquitos és que la temperatura ambient estigui al voltant dels 25 o 27 ºC.

El millor lloc és on rebin llum solar i aire fresc però no de forma directa. Quant a la humitat, heu de tenir en compte que les seves vies respiratòries són molt delicades i si la humitat ambiental és elevada poden emmalaltir, per això caldrà que feu servir un deshumidificador allà on instal·leu els periquitos.

Per Redacció / AMIC – Tot Sant Cugat

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here