En el programa d’actes de la Festa Major de Sant Mateu 2016 trobareu més de 70 activitats organitzades per l’Ajuntament i més de 30 entitats locals, sota la coordinació de l’Ajuntament i la Comissió de Festes

Enguany el programa de Festa Major de Vallirana ja arrenca el 4 de setembre, amb la 2a Font de l’Avi Fest-Electrònica, i clou dissabte 1 d’octubre, amb la presentació dels equips del CN Vallirana. Enmig d’aquests actes, hi ha de tot i per a tots i totes: esports, concursos, fires, exposicions, tradició, balls, concerts, xerrades, música, esmorzar i sopar popular, tarda infantil, matinal de Festa Major, Nit Jove amb empalmada, solidaritat, castells, màgia, religió, cercaviles, focs artificials, mercat, baixada de trastos, presentacions i teatre; són les propostes per a la Festa Major en diversos formats i horaris.

Cal destacar que durant la Festa Major s’inclouran diversos actes del 15è aniversari del Drac Apocaleus. Recordeu que a la secció de la Festa de Sant Mateu d’aquest web municipal hi podeu trobar les bases que regeixen els diferents concursos que s’hi faran.

Consulta el programa 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here