El detingut ha prestat declaració davant el jutge i està acusat d’assassinat
El jutge ha acordat aquest divendres presó provisional comunicada i sense fiança per al presumpte autor de l’homicidi d’un home a Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat) el dilluns 8 d’agost. L’home, que ha prestat declaració davant el magistrat, està acusat d’assassinat. 

El jutjat d’instrucció número 1 de Cornellà, en funcions de guàrdia, també ha rebut una altra detinguda relacionada amb aquesta mort violenta. Es tracta d’una dona acusada d’encobriment, que no ha volgut prestar declaració i per a qui s’ha decretat llibertat provisional amb l’obligació de comparèixer periòdicament als jutjats, la retirada del passaport i la prohibició de sortir del país. 

Els Mossos d’Esquadra van detenir el presumpte autor de l’homicidi, de nacionalitat espanyola i de 25 anys, aquest dimarts a Rubí (Vallès Occidental).

Els Mossos van rebre el dilluns 8 d’agost, pels volts de les 11 de la nit, l’avís que hi havia un home mort a l’interior del seu domicili a Cornellà de Llobregat. 

En arribar-hi, els agents van comprovar que hi havia el cos sense vida d’un home a l’interior de la banyera i l’autòpsia va confirmar que es tractava d’una mort criminal. La víctima era de nacionalitat espanyola i de 45 anys.La causa continua sota secret de sumari i la investigació correspon al jutjat d’instrucció número 2 de Cornellà de Llobregat.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here