Tot a punt perquè els dies 3 i 4 de setembre tingui lloc la 80a edició de l’Aplec de Sant Ramon , la trobada popular que tanca tradicionalment les activitats estiuenques a Sant Boi

L’esdeveniment, que es va renovar força l’any passat, aplegarà diverses activitats al llarg del cap de setmana. La 38a Cursa a Sant Ramon, la 2a pujada amb gossos Guau, quina pujada! o la nit astronòmica en són algunes de les destacades.

El dissabte les activitats començaran a la tarda. Els corredors i corredores participants a la Cursa a Sant Ramon (el termini de les inscripcions s’ha allargat fins al 31 d’agost) sortiran a les 19.30 h des de l’Estadi Constantí Miranda i l’ermita acollirà un sopar a la fresca i una nit astronòmica (21.30 i 23 h, respectivament).

Diumenge, les persones que ho desitgin podran fer la tradicional pujada a peu, a partir de les 9h. A continuació començarà Guau, quina pujada! (les inscripcions es poden fer fins al dia 1 de setembre), un recorregut amb gossos fins a l’ermita des de Can Xixol.

Dalt de l’ermita hi haurà una mostra d’establiments i entitats d’animals de companyia i una activitat familiar al voltant de com vivien els santboians fa 80 anys. L’Aplec també comptarà amb la participació d’entitats de la ciutat veïna de Viladecans, representades per l’actuació del grup Vilamunt i la dels castellers de Viladecans. La jornada es completarà amb la missa, el pregó i sardanes i balls populars amb la cobla Sabadell.

L’Aplec de Sant Ramon està organitzat per l’Ajuntament amb la col·laboració de Muntanyes del Baix, el Club Atletisme Sant Boi i l’Ajuntament de Viladecans.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here