El vicepresident econòmic del Govern, Oriol Junqueras, que aquest dimecres vavisitar  la factoria de Seat a Martorell, va reiterar que està a l’espera que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i representants de la CUP es reuneixin “oficialment” abans de “començar a parlar dels pressupostos” amb els cupaires

Amb tot, Junqueras va deixar clar que espera la “màxima sintonia i entesa” amb la CUP tant a l’hora de parlar dels pressupostos com d’abordar la qüestió de confiança al president de la Generalitat i el debat de política general, un conjunt d’elements, va afegir, que formen “un paquet que va estretament lligat al bon funcionament del Govern” en el que queda de legislatura.

Junqueras, també va assegurar ahir dimecres que “no genera sorpresa a ningú” que la Fiscalia hagi instat el Tribunal Constitucional (TC) perquè obri la via penal per inhabilitar la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, pel seu paper durant la votació de les conclusions de la comissió del Procés Constituent del passat 27 de juny.

“La Fiscalia és un organisme jerarquitzat i centralitzat que depèn directament del ministeri i que, per tant, fa el que li demana el govern espanyol”, va afegir en declaracions als mitjans de comunicació després d’una visita a la factoria de Seat a Martorell (Baix Llobregat).

Junqueras ha insistit que el Govern explicarà “la seva postura i determinació en tots els àmbits possibles” perquè “és evident que la seva és una posició democràtica i fàcil d’explicar aquí, a Europa i a tot arreu”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here