Recomanacions d’elBaix.cat sobre què fer els caps de setmana al Baix Llobregat. Moltíssima i variada oferta a prop de casa que et sorprendrà! Aquesta setmana us recomanem un esdeveniment que tindrà lloc els propers 9 i 10 de setembre. Habitualment no ens avançem tant als aconteixements, però ja que el Festival Altaveu és l’esdeveniment musical més important de la comarca, hem cregut important explicar quina serà la seva programació amb antelació, ja que les entrades anticipades són 2€ més barates

Quimi Portet, Marlango, Coque Malla, Maika Makovski, Ismael Serrano, Blaumut i Marion Harper són alguns dels noms que visitaran Sant Boi en el marc del Festival, que ofereix un programa que gira al voltant de la cançó d’autor i de músics i lletristes de personalitat molt marcada.

Enmig d’un panorama musical en el que contínuament neixen nous festivals al temps que d’altres desapareixen, Sant Boi continua apostant pel Festival de la Música i la Cançó Altaveu, una cita emblemàtica, degana a Catalunya (27 edicions!) i 100% pública. L’Altaveu configura el seu cartell sempre amb un ull posat en les propostes catalanes, tant de nova fornada com ja consagrades, i amb l’altre en les bandes i solistes més interessants de l’escena estatal.

L’edició d’enguany tindrà lloc entre el 9 i 10 de setembre, i els seus espais principals seran els habituals del Festival: la Plaça de l’Ajuntament, Cal Ninyo i els Jardins de l’Ateneu Santboià.

El format del festival, que arriba a la seva 28a edició, creix amb la incorporació d’activitats paral·leles, entre elles la projecció de documentals musicals en col·laboració amb el festival barceloní In-Edit i dues converses al voltant de la música, la cultura i les diferents visions del rock’n’roll.

Menció especial també per a l’escena local de Sant Boi, amb la presència a la programació de dos dels grups més interessants del moment, Trau i Coet, a més de la secció competitiva “Altaveu Frontera” per a bandes emergents.

Com cada any, a més, el festival és el marc en el que es concedeixen els Premis Altaveu, que s’adjudicaran el dijous 8 de setembre i que tenen com a objectiu el reconeixement d’artistes, entitats i iniciatives que d’una manera destacada han enriquit la música produïda a Catalunya durant els darrers 12 mesos. El jurat dels premis està format per músics, periodistes i professionals del món de la música, juntament amb la pròpia organització del festival.

 

CONSULTA AQUÍ EL PROGRAMA DEL FESTIVAL ALTAVEU

 

COMPRA AQUÍ LES TEVES ENTRADES ANTICIPADES

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here