Edurne, Fundación Tony Manero i Miqui Puig i La Banda del Coche Rojo, seran les actuacions estel·lars de la festa gran d’Esplugues. A més, la Festa Holi repeteix, després de l’èxit de l’any passat
Esplugues viurà una Festa Major diversa i plural del 16 al 21 de setembre

Setembre, entre altres coses, equival, a Esplugues, a Festa Major. La festa gran, la de Sant Mateu (21 de setembre), una festivitat que cau aquest any en dimecres. Per aquest motiu, la majoria d’activitats tindran lloc entre el divendres 16 i el diumenge 18, tot i que algunes s’han programat també pel 21, que serà festa local, entre elles el Piromusical tradicional de tancament.
Festa diversa i plural

“La Festa Major de Sant Mateu 2016 destacarà per la seva diversitat i pluralitat, amb activitats pensades per a tot tipus de públics i edats, perquè volem que sigui la festa de tota la ciutadania”, destaca la regidora de Cultura,Maribel Aguilera. El pressupost serà d’uns 110.000 euros, similar al dels últims anys.

Escenaris principals

A més de diversa i plural, la Festa Major tindrà diferents punts neuràlgics repartits per tota la ciutat. Un dels més potents, com és habitual, serà el que conformen la rambla del Carme i l’aparcament del carrer Sant Antoni Maria Claret, on s’instal·larà l’escenari per a les actuacions musicals més multitudinàries: la cantant Edurne (divendres 16), el grupFundación Tony Manero (dissabte 17) i La Banda del Coche Rojo (diumenge 18). Les nits de divendres i dissabte acabaran amb actuacions de discjòquei. Destaca el dissabte, amb el músic Miqui Puig, ex de Los Sencillos.

En el mateix escenari tindrà lloc el migdia del diumenge 18 la Festa Holi, una festa de música i colors d’inspiració índia que va tenir una gran acollida l’any passat, quan es va celebrar per primer cop.

Esplugues City

El parc dels Torrents i els carrers Església i Montserrat és un altre dels eixos que bullirà d’activitat els dies de festa, sobretot del 16 al 18. Aquests dies tindrà lloc al Mercat Esplugues City, amb les seves habituals parades i espectacles relacionats amb el Far West, en homenatge a l’antic plató a l’aire lliure a la ciutat on es van rodar westerns.

Al parc dels Torrents repetirà també una altra de les reeixides novetats introduïdes l’any passat: l’espai Jocs i Tallers al Parc, amb activitats eminentment de caràcter familiar.

Aquí podeu veure el programa complet de la Festa Major d’Esplugues. La festa es podrà seguir a twitter amb el hashtag #fmesplugues.

Font: Ajuntament d’Esplugues

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here