En una prova molt renyida, Marquès, nedadora del Club Natació Sant Feliu (CNSF), ha conquerit el seu primer or a Rio de Janeiro en els Jocs Paralímpics 2016. Avui, continuen les proves amb els 200m estils

L’esportista arribava a la cita carioca amb un estat de forma inmillorable, després d’haver obtingut set medalles (3 d’or, 2 de plata i 3 de bronze) en els Campionats d’Europa de natació adaptada celebrats a Funchal (Portugal) el passat mes de maig.

Marquès participarà en un total de sis proves de diferents categories que evidencien la seva versatilitat a l’aigua, com els 100 metres papallona, 100 metres esquena… De moment, en la seva estrena amb els 400 lliures, ja ha conquerit les piscines brasileres.

Des del CNSF, al que la Núria s’ha incorporat aquesta temporada després de 16 anys vinculada al Club Natació Martorell, es mostraven especialment optimistes amb les possibilitats de podi de la Núria, expectatives que s’han confirmat amb els darrers resultats.

Amb l’arribada de la nedadora de Castellví de Rosanes a l’entitat de Sant Feliu, es va crear una secció de natació adaptada i en declaracions de Dani López, coordinador de natació del CNSF, “gràcies als èxits de la Núria, el club té una projecció amb la que no hi estàvem acostumats”.

El suport és total, tant a Sant Feliu -on l’ajuntament ha mostrat el seu suport a la nedadora a la web municipal-, com al seu poble natal de Castellví, on mentre duri l’estada de la nedadora al Brasil, una pancarta de suport a Marquès presideix la plaça de la vila per mostrar el recolzament i l’escalf local a aquesta destacada esportista.

En el seu perfil de Facebook, Marquès mostrava així la seva alegria:

El meu debut als Jocs Paralímpics ha sigut un somni fet realitat. He treballat duríssim per arribar al màxim a Rio de Janeiro. Agraeixo totes les vostres felicitacions i em donen força per seguir competint. Aquest or és per a la meva família, pel Juan Carlos Quevedo (el meu entrenador) i pel meu club, el CN Sant Feliu, qui m’ha posat totes les facilitats per ser aquí amb les màximes garanties. Sense ells no seria possible!

Avui, a per el 200 estils! #NúriaRio2016

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here