El martorellenc Israel Núñez tornarà a competir al sostre del ciclisme aquesta propera temporada amb l’equip Massi, on hi milita des de 2004. Una categoria que no li arriba de nou al martorellenc, ja que hi va competir de 2003 a 2014. Després de baixar algun graó de la màxima categoria i guanyar el campionat Mundial Màster, Núñez tornarà a ser una de les peces a tenir en compte en el ciclisme internacional

Deu anys que l’han fet passar al de Martorell pel bo i millor del ciclisme: campionats de Catalunya, participació als estatals, trofeus internacionals i un reconeixement que han dut Núñez a exigir-se el màxim de nou. Aquest canvi ve donat, en part, per l’il·lusió del martorellenc de provar-se al màxim nivell. “Sempre vaig tenir clar que volia tornar a l’elit, vaig canviar per guanyar el Mundial màster a Andorra, i despreś d’haver-ho aconseguit, l’objectiu ja el vaig complir”, reconeix el martorellenc.

L’ambició mou el biker de casa nostra i aquest canvi n’és una bona mostra: “m’omplen més les categories a la categoria reina i poder estar al costat de corredors de primera fila internacional”. Per a Núñez, tornar al que és el seu lloc suposa “tornar als inicis”, admet.

Font: Ajuntament de Martorell

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here