La programació que promou l’Ajuntament de Castelldefels presenta per al darrer quadrimestre de l’any quinze espectacles. Les entrades anticipades ja es poden adquirir a l’OAC i en línia. També existeixen descomptes i promocions en determinades circumstàncies —gent gran, joves, grups— i la figura dels Amics del Teatre Plaza

Acabat el període estival, les arts escèniques tornen aquest mes de setembre al Teatre Plaza en una nova programació estable que promou l’Ajuntament de Castelldefels. Les quinze cites, entre setembre i desembre, oferiran teatre, música, dansa, musicals i teatre familiar i amateur. Les diferents entrades i els abonaments ja són a la venda.

La nova temporada del teatre municipal incorpora, com és conegut, espectacles de més petit format que tenen lloc a la Sala Margarida Xirgu de la biblioteca. Els quinze espectacles programats —dotze al Plaza i tres a la Margarida Xirgu— constitueixen una oferta variada.

Entre els noms de la programació sobresurten els de Marina Rossell (22 d’octubre), Alberto San Juan (29 d’octubre) o la recreació de tribut a l’estil Jagger-Richards dels Smoking Stones (11 de novembre).

Setembre de teatre i música

Aquest mes de setembre s’ofereixen tres propostes ben diferents. El teló del teatre municipal s’alçarà el divendres 16 de setembre amb “El test”, una producció de la Sala Muntaner escrita per Jordi Vallejo i interpretada, entre d’altres, pels televisius Sergi Caballero i Dolo Beltran. En escena, una trama d’embolics i profunditat psicològica al voltant del dilema: ¿què preferiries? ¿Cent-mil euros ara, o un milió d’aquí a deu anys? L’espectacle (12€) començarà a les 21 h.

I del teatre més nou i jove però de posada en escena clàssica a un altre que presenta un format radicalment innovador, el teatre sense paraules i amb l’ús de màscares de la companyia basca Kulunka Teatro. Amb l’alzheimer com a fil conductor i preocupació social, “André y Dorine” es presenta al Plaza el divendres 23 de setembre (21 h).

Tanca el programa de setembre la proposta musical d’Arcattia Collage, grup vinculat a l’Orquestra de Cambra Terrassa 48, que presenta a la Sala Margarida Xirgu el recital “Viena, punt de trobada”. El concert recrea, amb partitures de Mozart, Haydn o Brahms, la importància essencial de la capital austríaca en el panorama musical mundial.

En conjunt, la programació municipal està pensada, segons el regidor de Cultura, Jordi Maresma, «per aprofundir en una cultura amb valors i compromesa amb la societat, que sigui capaç de fomentar l’esperit crític i obri les portes a la curiositat».

Valors i seducció

«És una programació —afegeix l’alcaldessa, Candela López— pensada amb il·lusió i amb moltes ganes d’agradar i enganxar, amb la intenció que tots els públics hi trobin el seu lloc especial».

Pel que fa a la venda d’entrades, la temporada continua desenvolupant la dinàmica de descomptes que impulsa el municipi, així com la consolidació i captació de nous membres del grup Amics del Teatre Plaza. Trobarà tota la informació relativa a la venda de localitats (presencial i en línia) al web del teatre.

Font: Ajuntament de Castelldefels Imatge: www.teatreplaza.org

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here