La pilot de Corbera de Llobregat, va aconseguir aquest diumenge el seu divuitè títol mundial i cinquè consecutiu d’enduro en guanyar la segona jornada del Gran Premi de França, última cita de la temporada

“Estic molt contenta pels 18 títols i pel cinquè d’enduro, sobretot perquè ha estat un any difícil

La pilot de KH-7 i l’equip KTM Enduro Factory Racing va haver de treballar durament aquest diumenge per guanyar la segona cursa del Gran Premi de França d’Enduro, que es va disputar a Cahors. Després de ser segona en la jornada de dissabte, la de Corbera es va imposar en la de diumenge amb cinc segons de marge sobre la seva rival, l’alemanya Maria Franke (KTM).

Així, malgrat veure’s superada el dissabte per Maria Franke, diumenge la pilot baixllobregatina va sortir a per totes, encara que en tenia prou amb acabar segona gràcies als 4 punts d’avantatge que els treia, tant a l’alemanya, com a la britànica Jane Daniels. Es va imposar per davant de Franke, segona a 5.68 segons, i de Daniels, tercera a 2: 10.69 minuts.

“Hem estat tota la cursa lluitant amb temps molt igualats. Sabia que Franke aniria molt forta així que he apretat més que ahir. Al final, guanyar així, amb emoció i una gran lluita, ha estat molt bonic i puc estar satisfeta d’haver-ho fet bé en els moments de més pressió”, celebrava la pluricampiona.

D’aquesta manera, la pilot de l’equip KH-7 va acabar amb un gran triomf, una temporada que s’havia complicat des del principi. Però Sanz va tornar a demostrar que mai es rendeix i va tancar el tram final del campionat amb tres victòries i un segon lloc, després de tan sols una victòria en les quatre primeres carreres.

“Ha estat la temporada més difícil i disputada que he tingut fins ara. Després d’un inici en què tot em va ser advers, crec que he estat molt fort psicològicament i això m’ha permès arribar al final depenent de mi mateixa. No ha estat fàcil perquè després de Finlàndia i Suècia vaig arribar a veure’m sense el títol. Es van ajuntar massa coses: després del Dakar i els ral·lis d’Abu Dhabi i de Qatar no havia pogut entrenar, tenia moto nova i no havia tingut temps d’adaptar-me a ella… però després tot va tornar a la normalitat, vaig poder preparar les carreres d’Euskadi i vaig anar coneixent millor la nova moto, amb la qual em sento molt millor “, va assegurar la pilot baixllobregatina.

Font: http://laiasanz.com/

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here