Un “Foro de Empleo” amb l’objectiu de promoure la ocupació a la zona i facilitar un punt de trobada entre les marques que seran presents al centre -que obrirà les seves portes el proper 27 d’octubre-, i les persones candidates a ocupar els llocs de treball

Mes de 400 candidats seleccionats dels 1.200 currículums rebuts, així com 42 firmes participen en la jornada del Foro de Empleo que cerca cobrir mes de 200 llocs de treball relacionats amb les vendes i l’atenció al públic del futur outlet de Viladecans.

El perfil mes demandat es el d’un professional amb experiència en atenció al públic i vendes, amb domini de l’anglès i valorant molt positivament el coneixement d’altres idiomes.

NEINVER te un acord de col•laboració amb l’Ajuntament de Viladecans i ha participat com a formador en les dues darreres edicions de “Prepara’t per el teu futur”, programa municipal amb el que s’ha format a 140 persones en situació d’atur de la mateixa ciutat, per millorar les seves habilitats i competències en el sector de les activitats comercials.

Carles Ruiz, Alcalde de Viladecans, ha valorat molt positivament l’alt nombre de participants de Viladecans al fòrm: “Que prop de 150 persones de les 400 seleccionades siguin de la ciutat demostra l’alt grau de preparació i concienciació aconseguits”.

Ruiz ha afegit que “moltes provenen dels cursos de formació organitzats per l’Ajuntament i això ens empeny a continuar organitzant-los”. L’alcalde ha destacat que els cursos municipals, “Prepara’t per el teu futur”, ja han aconseguit un 53% d’èxit de reinserció laboral fet que “reforça la idea de la seva qualitat i oportunitat”.

Finalment, Carles Ruiz ha manifestat la seva satisfacció per poder participar i col.laborar amb NEINVER en aquest projecte, desitjant molta sort als participants “especialment als de Viladecans”, destacant que “això és nomes l’inici, ja que tant Viladecans The Style Outlets com la resta d’empreses que s’estan instal.lant a la ciutat, continuaran creant llocs de treball”.

Per la seva part, Eduardo Ceballos, Country Head de NEINVER a Espanya, ha manifestat la seva satisfacció amb l’acollida d’aquesta edició del Foro de Empleo, tan “pels perfils que s’han presentat, com per l’interès de les marques que, han vist aquesta iniciativa com una excel•lent oportunitat per apropar-se de primera mà als candidats de la zona”.

Ceballos, ha explicat que aquesta acció “reforça el compromís de NEINVER amb la comunitat i les institucions locals i la nostra aposta per fer del nou centre Viladecans The Style Outlets un motor per a la dinamització de l’economia local” i ha recordat que ha recordat que “en una primera fase l’outlet generarà uns 500 llocs de feina directes que arribaran als 1.300 a l’ampliació prevista”.

Sobre Viladecans The Style Outlets

El primer centre outlet de l’àrea metropolitana de Barcelona ha suposat una inversió de 80 milions d’euros, i segons NEINVER, ajudarà a crear fins a 1.300 llocs de treball -entre directes , indirectes i induïts- , un cop s’hagi obert la seva segona fase.

Gràcies a la seva oferta i la seva ubicació estratègica a 15 minuts de Barcelona i a 10 del port i de l’aeroport, l’empresa pretén que Viladecans The Style Outlets es converteixi en un eix dinamitzador del comerç de la zona i en un pol d’atracció de turisme cap a l’àrea del Baix Llobregat .

El centre s’orienta tant al públic nacional com al turisme de compres i comptarà amb una oferta transversal de primeres marques amb descomptes del 30% durant tot l’any.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here