Dimarts al vespre a Sant Feliu de Llobregat va tenir lloc la trobada amb membres del PDC del Baix Llobregat per debatre i consensuar el full de ruta que tindrà la candidatura a President Comarcal de l’actual Alcalde de Sant Climent de Llobregat, Isidre Sierra, que va presentar el seu projecte #renovemelbaix

A la reunió van assistir-hi tant els associats que l’acompanyaran a la llista com d’altres associats que li donaran suport. Entre les dones i homes amb les que compta Isidre Sierra, hi ha alcaldesses, actuals regidors/es de PDC, ex-alcaldes i ex-regidors entre d’altres.

Tots amb un objectiu comú, segons la pròpia formació: “renovar el Baix Llobregat i portar aire nou al Partit, amb noves cares, noves idees i nous projectes, tenint com a principal fita, escoltar la realitat de la nostra comarca”.

L’acte oficial de la presentació de les candidatures a President Comarcal, tindrà lloc el proper 27 de setembre i les eleccions seran el proper 30 de setembre i 1 d’octubre, en les que podran votar tots els associats de la comarca, via electrònica o presencialment a la seu de Sant Feliu de Llobregat.

Sierra, alcalde de la “nova fornada”

Isidre Sierra i Fusté, nascut a Sant Climent ara fa 44 anys és l’actual Alcalde de Sant Climent de Llobregat per Convergència i Unió i ha tingut l’honor de ser l’alcalde-climentó més jove de tota la democràcia.

Economista de formació i professor universitari a UNED-Barcelona. Especialitzat en temes d’educació i economia, ha liderat l’equip de govern municipal des de l’any 2011.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here