Recomanacions d’elBaix.cat sobre què fer els caps de setmana al Baix Llobregat. Moltíssima i variada oferta a prop de casa que et sorprendrà! Aquesta setmana recomanem que visiteu Esplugues i gaudiu de la seva Festa Major, activitats per a totes les edats i diversió assegurada 

La conmoció davant la barbàrie de la violència masclista que ahir va colpejar durament Esplugues, va provocar que enguany la Festa Major d’Esplugues hagi començat un dia més tard. Ahir es van anular totes les activitats festives previstes i la ciutat va viure el seu dol reivindicant la fi d’aquesta xacra mitjançant una concentració ciutadana.

Així, la Festa Gran de Sant Mateu s’ha tenyit de dol. Per aquest motiu, les activitats han començat avui, entre les que hi haurà, per exemple, l’actuació del  grup Fundación Tony Manero 

Festa diversa i plural

La Festa Major, amb un pressupost d’uns 110.000 euros, similar al dels últims anys, tindrà diferents punts neuràlgics repartits per tota la ciutat. Un dels més destacats, com és habitual, serà el que conformen la rambla del Carme i l’aparcament del carrer Sant Antoni Maria Claret, on s’instal·larà l’escenari per a les actuacions musicals més multitudinàries: el grup Fundación Tony Manero (dissabte 17) i La Banda del Coche Rojo (diumenge 18). La nit d’avui dissabte acabarà amb una actuació de discjòquei, amb el músic Miqui Puig, ex de Los Sencillos.

En el mateix escenari tindrà lloc el migdia del diumenge 18 la Festa Holi, una festa de música i colors d’inspiració índia que va tenir una gran acollida l’any passat, quan es va celebrar per primer cop.

Esplugues City

El parc dels Torrents i els carrers Església i Montserrat és un altre dels eixos que bullirà d’activitat els dies de festa, sobretot del 17 al 18. Aquests dies tindrà lloc al Mercat Esplugues City, amb les seves habituals parades i espectacles relacionats amb el Far West, en homenatge a l’antic plató a l’aire lliure a la ciutat on es van rodar westerns.

Al parc dels Torrents repetirà també una altra de les reeixides novetats introduïdes l’any passat: l’espai Jocs i Tallers al Parc, amb activitats eminentment de caràcter familiar.

Aquí podeu veure el programa complet de la Festa Major d’Esplugues. La festa es podrà seguir a twitter amb el hashtag #fmesplugues.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here