L’esportista ja va triomfar a la Copa del Món de Marató a Londres en el 2014, en la categoria T12 (discapacitat visual) i va competir el passat dia 10 de setembre en la cursa dels 1500 metres

Paredes va estar entrenant les últimes setmanes al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat i compta amb opcions de medalla a la Marató que es disputarà demà dia 18 de setembre.

A Mari Carmen l’acompanya el seu marit i guia Lorenzo Sánchez, així que junts buscaran pujar al pòdium en una cursa on les condicions climatològiques poden ser determinants.

L’esportista ja va triomfar a la Copa del Món de Marató a Londres l’any 2014, en la categoria T12 (discapacitat visual), conquerint la primera posició i va batre el rècord del món.

La baixllobregatina va recórrer 42 quilòmetres en menys de 3 hores, exactament en 2:59.22, fet que va suposar un nou rècord, superant la marca que ella mateixa ostentava.

L’atleta de Cornellà va ser distingida amb el premi Dona i Esport per l’Ajuntament de Cornellà, a la Festa de l’Esport del 2014, com a reconeixement a la seva trajectòria, el seu esforç i la seva esportivitat.

Font: Ajuntament de Cornellà Foto: Twitter @maricarmenpr8

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here