Aquestes colles acompanyaran a les que ja han participat altres vegades en l’esdeveniment, les colles de Castelldefels, Esplugues i Esparreguera 

El XXVI Concurs de Castells comptarà finalment amb 45 colles participants -cinc del Baix Llobregat- xifra rècord de participació, i de les quals nou debutaran al certamen.

El Concurs de Castells comptarà amb tres colles més de les previstes inicialment, gràcies a la invitació ja anunciada dels xinesos Xiquets de Hangzhou i de la participació dels Xiquets del Serrallo i els Nois de la Torre, que no s’han classificat directament per participar a les jornades del seu municipi. 

Tenint en compte la condició de colles locals, els tarragonins han estat convidats a actuar a la jornada del dissabte 1 d’octubre a la Tarraco Arena Plaça, mentre que els torrencs prendran part a la jornada del diumenge 25 de setembre a la plaça del Castell. Tal com s’estableix en el reglament, les invitacions no poden anar en detriment de les 42 places previstes inicialment.

Entre les colles debutants cal destacar que tres provenen de fora del Principat: els manacorins Al·lots de Llevant, els xinesos Xiquets de Hangzhou i els rossellonesos Castellers del Riberal. Les altres sis colles que s’estrenaran al Concurs són: Castellers Jove de Barcelona, Castellers de Cerdanyola, Carallots de Sant Vicenç dels Horts, Castellers de Caldes de Montbui, Matossers de Molins de Rei i Xiquets de Vila-seca.

En el cas dels Carallots de Sant Vicenç, fan una crida a totes les persones que vulguin participar en aquest esdeveniment, ja que com més gran és la pinya, més segurs i més grans poden ser els castells que tiri la colla. Per posar-se a la pinya taronja al Concurs de Castells de Torredembarra, s’ha d’assistir a l’assaig del divendres 23 de setembre a l’Escola Sant Jordi. Les persones que formin part de la pinya tindran un obsequi: una samarreta dels Carallots i el bus gratuït fins a Torredembarra.

Per formar part de l’assaig i del Concurs de Castells de Torredembarra, us heu d’inscriure prèviament enviant un correu electrònic a castellers@carallots.cat. D’altra banda, els Carallots assagen de manera habitual a l’Escola Sant Jordi, els dimarts de 19 a 21.30 h i els divendres de 20 a 23 h.

Relació de colles participants al XXVI Concurs de Castells

Diumenge 2 d’octubre – Tarraco Arena Plaça de Tarragona

Castellers de Vilafranca

Colla Vella dels Xiquets de Valls

Colla Jove Xiquets de Tarragona

Colla Joves Xiquets de Valls

Xiquets de Tarragona

Castellers de Sants

Castellers de Barcelona

Capgrossos de Mataró

Castellers de la Vila de Gràcia

Castellers de Sabadell

Nens del Vendrell

Xiquets de Reus

Dissabte 1 d’octubre – Tarraco Arena Plaça de Tarragona

Xicots de Vilafranca

Marrecs de Salt

Castellers de Sant Cugat

Moixiganguers d’Igualada

Castellers de Sant Pere i Sant Pau

Sagals d’Osona

Xics de Granollers

Castellers de Terrassa

Castellers del Poble Sec

Castellers de la Sagrada Família

Colla de Castellers d’Esplugues

Bordegassos de Vilanova

Castellers de Lleida

Tirallongues de Manresa

Al·lots de Llevant

Castellers de Berga

Colla Castellera Jove de Barcelona

Colla Jove Castellers de Sitges

Xiquets del Serrallo

Xiquets de Hanghzou

Diumenge 25 de setembre – Plaça del Castell de Torredembarra

Castellers de Figueres

Castellers de Badalona

Castellers de Cerdanyola

Carallots de Sant Vicenç dels Horts

Castellers de Caldes de Montbui

Castellers d’Esparreguera

Minyons de l’Arboç

Salats de Súria

Matossers de Molins de Rei

Castellers del Riberal

Xiquets de Vila-seca

Castellers de Castelldefels

Nois de la Torre

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here