Professionals del comerç, la restauració i els serveis del Baix Llobregat Sud s’han donat cita a Gavà per intercanviar experiències i conèixer bones pràctiques de diferents establiments de la ciutat

Una quarantena de professionals d’empreses comercials i de serveis de Gavà, Castelldefels, El Prat, Sant Boi i Viladecans han participat avui a la jornada Delta Comerç Tour. Una iniciativa que respon a un objectiu comú dels 5 municipis per tal de dinamitzar l’activitat econòmica de la zona Delta.

Amb el Delta Comerç Tour es reprenen els intercanvis entre els professionals del sector comercial i de serveis impulsats pels cinc ajuntaments amb un nou format.

Segons l’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, “aquest és un espai que combina la formació amb l’intercanvi d’experiències i que també permet conèixer models de negoci que funcionen i que han estat capaços d’adaptar-se a les noves circumstàncies convertint els riscos en reptes i oportunitats”.

L’Alcaldessa gavanenca ha destacat la importància del teixit comercial, de restauració i de serveis per a les ciutats. “Aquest sector és un dels nostres trets identitaris com a territori. Si aquest sector funciona, és un èxit per al conjunt de la ciutat, no només com a motor econòmic sinó com a element de cohesió social. Si no ho fa, fracassem en un projecte col·lectiu. D’aquí els esforços que fem els ajuntaments perquè el comerç pugui adaptar-se als nous temps, desenvolupar el seu projecte professional i donar un bon servei a la ciutadania, perquè aquesta trobi a la seva ciutat tot allò que necessita”.

Durant tot el matí, els empresaris han conegut diferents eines en temes de gestió del negoci, innovació, atenció i fidelització de la clientela i comunicació per aplicar-les posteriorment als seus negocis. Ho han fet mentre visitaven comerços de Gavà que destaquen per realitzar alguna bona pràctica comercial en algun àmbit del seu negoci.

Aquests establiments són El Celler La Vinya i la Vinya Degusta, un celler amb 87 anys d’història del qual deriva una gastroteca; Arqteria, dedicada a la gestió integral de projectes teixint xarxes professionals; Suite 29, una botiga de roba d’autor creada al voltant d’una marca però amb una gran empremta personal; Casa Escala, tercera generació d’una botiga i d’un procés artesanal en l’elaboració d’embotits i productes carnis; i MercaGavà, un mercat municipal reformat on coexisteix el mercat de producte fresc i el supermercat. 

La sessió ha finalitzat amb un dinar al restaurant Anhel.

En pròximes edicions, el Delta Comerç Tour es traslladarà a altres ciutats del Baix Llobregat Sud.

Font: Ajuntament de Gavà (elBruguers)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here