L’Ajuntament de la localitat, a través de la Guaita, organitza demà dia 22 de setembre, una jornada adreçada a empreses de Castelldefels que tinguin la seva activitat al voltant de productes o serveis vinculats al món de l’esport i també a institucions i associacions esportives. La jornada tindrà lloc a la mateixa Guaita, el Centre de Suport a l’Economia Local de Castelldefels
L’objectiu d’aquesta trobada és identificar els reptes empresarials que es presenten en aquest sector i identificar les seves millores d’activitat i producció. Aquestes valoracions es faran des de la UPC del Campus del Baix Llobregat pels alumnes que, guiats pel professorat de la universitat, plantejaran respostes i solucions innovadores a aquests reptes identificats.

La jornada és oberta a tots aquells empresaris i empresàries de Castelldefels vinculats a la indústria i serveis esportius que vulguin participar, així com a representants de clubs i associacions esportives, aportant les seves valoracions i experiències sobre l’evolució del seu sector i els nous requeriments tecnològics necessaris pel futur més pròxim.

En el marc de la jornada es comptarà amb la presència de Álex Rivera, Gerent d’INDESCAT, el Clúster Català de l’Indústria de l’Esport, que parlarà de l’esport com a eina de desenvolupament econòmic; i amb el Delegat del Rector de la UPC al Campus del Baix Llobregat, José Manuel Yúfera, que informarà de les línies d’investigació de la UPC en l’àmbit de les tecnologies aplicades a l’esport.

Si esteu interessats i voleu participar podeu prémer aquí: Vull participar

Programa de la jornada

09.30 h Recepció. Acreditacions i entrega de documentació

09.45 h Benvinguda i presentació de la Jornada

Eva Lopez, Regidora de l’Àrea de Promoció Econòmica

Santi Amaro, Cap de l’Àrea de Promoció Econòmica

10 h L’ESPORT : EINA DE DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC. INDESCAT. Álex Rivera (Gerent)

10.30 h INNOVACIÓ I ESPORT. Universitat Politècnica de Catalunya Investigació de la UPC en l’àmbit de tecnologies aplicades a l’esport. José Manuel Yufera (Delegat Rector)

11 h Coffe-Break – Networking

11.30 h EL GRAN SALT cap al futur:

Dinàmica identificativa de reptes i oportunitats del sector esportiu

13 h Tancament de la Jornada.


Font: Ajuntament de Castelldefels (elCastell)

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here