#LaBaixCicletada, que organitzen els ajuntaments d’Esplugues, l’Hospitalet, Sant Just Desvern, Cornellà, Sant Boi, Sant Joan Despí i Sant Feliu, amb un recorregut de menys de 20 km, clourà a partir deles 12 h al parc de Torreblanca, on es farà un sorteig de bicicletes entre totes les persones participants

El diumenge 25 de setembre també tindrà lloc la 13a edició de la Passejada amb bicicleta que recorrerà set municipis de la comarca i tancarà la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura d’aquest any al Baix Llobregat.

La pedalada, oberta a tothom, tindrà un recorregut de 17,5 km, entre el parc de la Marquesa de l’Hospitalet i el parc de Torreblanca, situat entre Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern i Sant Joan Despí.

Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer el mateix dia, a partir de les 11 h, al punt de trobada de Sant Feliu, situat en la confluència entre els carrers de Joana Raspall i Armenteres.

L’arribada al parc de Torreblanca és prevista per a les 12.15 h. En acabar el recorregut hi haurà una festa final amb esmorzar i sorteig de bicicletes entre tots els participants.

La BaixCicletada s’emmarca dins de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. Aquest any sota el lema “Mobilitat intel·ligent. Economia potent”, es destaca la mobilitat saludable, sostenible i segura, alhora que es recalca el potencial de la mobilitat intel·ligent en el sector econòmic.

baixcicletada ok

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here