Aquest diumenge té lloc al municipi la novena edició de l’esdeveniment creat al voltant del teixit associatiu de la localitat baixllobregatina

Aquest proper diumenge 25 de setembre des de les 10 fins a les 14 h Begues celebra al passeig de l’Església la seva Mostra d’Entitats. La fira s’inaugurarà oficialment a les 11 h, a l’escenari que estarà instal·lat al mateix passeig, en un acte que comptarà amb la presència del conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, acompanyat per l’alcaldessa de Begues, Mercè Esteve.

En total s’espera la participació de més d’una quarantena d’entitats que donaran a conèixer al conjunt de la població, a través dels estands que s’instal·laran, les activitats que desenvolupen de manera habitual des de Begues. La mostra es complementarà amb tota una sèrie d’activitats paral·leles. D’aquesta manera trobarem a l’escenari del passeig de l’Església una exhibició de balls, una lectura de poemes i una altra d’un conte, actuacions dels castellers i dels timbalers i unes sardanes de germanor. Per la seva banda a la plaça de l’Ateneu tindran lloc activitats esportives de bàsquet, tennis, escalada i, fins i tot, trobarem un futbolí humà.

A aquestes propostes se sumaran també, en diferents espais, d’altres com animació infantil, una exhibició de patinatge, l’exposició de vehicles clàssics, la presència al carrer de la Cucafera i dels gegants i els capgrossos, demostracions de judo i la gimcana d’entitats.

Ràdio Begues també estarà present a la cita amb una programació especial en directe que des de les 10.30 fins a les 13 h es podrà seguir a través del seu web radiobegues.cat.

La jornada es completarà amb la celebració de la Fira d’Artesania dels Parcs Naturals que estarà ubicada al carrer Major oferint la possibilitat a tots els seus visitants d’adquirir productes artesans i de proximitat. Aquesta fira està promoguda per la Diputació de Barcelona en el marc del programa “Viu el parc!”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here